Количка

Добре дошли в обновеният сайт Fitzone.bg v2.0. Всички регистрирани потребители спокойно могат да ползват акаунтите си. Ако имате проблем или въпроси може да се свържете с нас от формата за контакти. Благодарим, приятно сърфиране :)

Appetite Reducer 60 Caps Body Attack

Appetite Reducer 60 Caps Body Attack
Топ фирма
Appetite Reducer 60 Caps Body Attack

Appetite Reducer 60 Caps Body Attack

Акценти на продукта:

 1. Насищащи диетични фибри
 2. Идеален за нискокалорична диета
 3. Спомага загубата на телесното тегло
 4. Намалява апетита
 5. Веган продукт на растителна основа
 6. Оригинален продукт с немско качество


Икона Vcaps®
Vcaps®
Произведено в Германия Икона
Произведено в Германия
Веганска икона
Веган
Продуктът е идеалният избор за поддържане на следните цели:

 • Подкрепа по време на процеса на отслабване
 • Намаляване на апетита
 • Намаляване на приема на калории


За кого е подходящ продуктът

 • Активни и начинаещи спортисти и атлети
 • Мъже, които искат да започнат диета
 • Мъже, които искат да отслабнат
За най-добър ефект трябва да приемате капсулите с 300 ml до 600 ml вода с трите основни хранения. 


Как действа продуктът? Ще ядете по-малко от храната си, поради усещането за ситост, което се появява. В комбинация с  тренировъчни сесии, имате калориен дефицит.
Хранителните влакна на растителна основа от Глюкоманан са ефективни помощници за отслабване. Като набъбващи вещества, разтворимите диетични фибри свързват водата като вид гъба и по този начин осигуряват по-добро усещане за пълнота в стомаха, което ви предпазва от възможни атаки на жаден апетит.Нискокалоричен и напълно веган продукт - идеалната опора за намаляване на теглото ви: коренът коняк. Нискокалоричната, безвкусна грудка е идеалната опора по време на фазите на отслабване. Родом от Източна Азия, той е бил неразделна част от азиатската кухня и далекоизточната медицина от векове. Убедете се в естественото отслабване, което трябва да имате.


За да се използва напълно потенциалът на корен коняк за отслабване, основната съставка е глюкомананът. Точно тази растителна мощност работи в нашия поддръжник за намаляване на теглото Appetite Reducer. Получавате всичко в перфектна форма директно като капсула, за практичен и полезен прием. Така спестявате време и калории едновременно!Безвкусен и нискокалоричен - идеалната опора за намаляване на теглото ви: коренът коняк. Нискокалоричната, безвкусна грудка е идеалната опора по време на фазите на отслабване. Родом от Източна Азия, той е бил неразделна част от азиатската кухня и далекоизточната медицина от векове. Убедете се в естественото отслабване, което трябва да имате.


Тук ще получите информация за продукта като съставки, хранителни факти или съвети за алергии.


Body Attack Appetite Reducer Men - 60 Caps

23.50лв.
 • Наличности: В наличност
 • Производител: Body Attack
 • Номер: 170
Тагове: Appetite Reducer
GDPR
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Декларация за поверителност .