Количка

Добави продукти на стойност над 40 лв и си избери подарък 

Безплатна доставка При поръчки на стойност над 70 лв, до офис на Еконт.

Arginine Shock 180 Caps Body Attack

Arginine Shock 180 Caps Body Attack
Ново Топ фирма -31 %
Arginine Shock 180 Caps Body Attack

Arginine Shock  180 Caps Body Attack

Акценти на продукта:

 1. Аргинин за увеличаване на силата и протеинов метаболизъм
 2. Цитрулин за изтръпващ ефект
 3. Maxi Capsules за повече активна съставка
Вегетарианска икона
Вегетарианец
Икона с макси капачки
Макси-Капси
Произведено в Германия икона
Произведено в ГерманияТази аминокиселина е наистина универсална! Подобрява снабдяването с протеини и осигурява по-интензивно изгаряне на мазнините, разширява кръвоносните съдове за по-голям напомпващ ефект във вените и е идеален стимулатор на регенерацията. Може ли да ви представим: L-аргинин. Вашият нов акцент в добавката за нови най-добри постижения във фитнеса. Предлага се във високи дози и в практични капсули. Ще "шокира" ли следващата ви тренировка?

Arginine Shock е правилният избор за постигане на следните цели:

 • Мускулен растеж и поддържане
 • По-интензивни тренировъчни сесии
 • Подобрено снабдяване с протеини
 • Фигура тренировка и дефиниция


За кого е подходящ Arginine Shock:

 • Фитнес ентусиасти, които търсят повече сила
 • Спортисти и състезатели
 • Силови атлети
 • -Фитнес спортисти, които търсят ефекта на напопване

ТАЗИ АМИНОКИСЕЛИНА КАРА СЪРЦАТА НА МУСКУЛИТЕ ДА БИЯТ ПО-БЪРЗО

... разбира се с правилната тренировка, подходящо снабдяване с протеин и като аргининов шок! Вашето представяне трябва да се увеличи и мускулният ви растеж трябва да постигне значителен напредък? Ние ще ви помогнем с вашата богата на протеини диета и ще ви представим истинска сила сред аминокиселините: L-аргинин.


Какво е L-аргинин? Аминокиселините са компоненти на протеините. L-аргинин - известен също като аргинин - е полу-есенциална аминокиселина. Това означава, че тялото ви може само частично да произведе този вид аминокиселина, но не достатъчно като цяло. За щастие има нашите Arginine Shock Capsules, които във високи дози напълно покриват вашите нужди от аргинин.


Какво прави L-аргининът? Аргининът е "универсалният" по отношение на мускулния растеж и подобряването на фитнеса. Ефектът на аргинина накратко: В комбинация с кислород и аргинин тялото ви произвежда азотен оксид и по този начин разширява кръвоносните ви съдове. Ключова дума: ефект на изпъкнало помпане по време на вашите тренировки! Съдоразширяващият ефект има предимство и върху вашите мускули, които се снабдяват с повече кръв от аргинина. В резултат на това повече хранителни вещества достигат до вашите усилено работещи мускули. Истински стимулатор на печалбата, този аргинин!


Дневният прием от 2 до 5 g максимум на ден има положителен ефект върху вашите цели за мускулен растеж. Нашият Arginine Shock съдържа цели 2,6 g на дневна доза. Тази аминокиселина не трябва да липсва във вашия шкаф с хранителни добавки. Има много предимства в него!


Тук получавате информация за продукта като съставки, хранителни факти или съвети за алергии.

Body Attack Arginine Shock Блистер - 180 капс

Не чакай, остават:
Дена
Часа
Мин.
Сек.
56.00лв.
81.00лв.
 • Наличности: В наличност
 • Производител: Body Attack
 • Номер: 22
Тагове: Arginine Shock
GDPR
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Декларация за поверителност .