Количка

Добре дошли в обновеният сайт Fitzone.bg v2.0. Всички регистрирани потребители спокойно могат да ползват акаунтите си. Ако имате проблем или въпроси може да се свържете с нас от формата за контакти. Благодарим, приятно сърфиране :)

Creatine Protein 2000g Body Attack

Creatine Protein 2000g Body Attack
Creatine Protein 2000g Body Attack
Топ фирма
Creatine Protein 2000g Body Attack
Creatine Protein 2000g Body Attack
Creatine Protein 2000g Body Attack

Creatine Protein 2000g

Акценти на продукта:

 1. Многокомпонентен протеин за мускулен растеж
 2. Патентован креатин монохидрат (Creapure®)
 3. Формула "всичко в едно" с витамини и минерали
 4. Оригинален продукт с немско качество


Creapure® Icon
Creapure®
Optipep® Icon
Optipep®
Aspartame-free Icon
Aspartame-free    
Made in Germany Icon
    Made in       Germany
Glutenfree Icon
Glutenfree


Шейк преди или след тренировка? Продукта съдържа всичко онова, от което се нуждаят вашите мускули преди и след интензивна тренировка. Нашият най-добър креатин е патентован Creapure® и многокомпонентен протеин, направен от суроватъчен протеин,  Wheypep® и млечен протеин,  който кара сърдечните мускули да бият по-бързо от радост.

Креатин протеинът е идеалният избор в подкрепа на следните цели:
 • Мускулен растеж и поддържане на мускулите
 • Покриване на повишена нужда от протеин
 • Увеличаване на силата

За кого е подходящ протеинът креатин?

 • Фитнес атлети и спортисти
 • Състезатели по издръжливост и сила
 • Хора с протеинов дефицитИдеалната подкрепа за мускулен растеж и подобряване на производителността е практически достъпна в една кутия. И има още повече предимства: Допълнителни витамини, калций, глутамин и таурин, правят креатин протеина мощна формула за вашите нужди от енергия и протеини.

Body Attack креатин протеин

Какво представлява креатинът? Нека разгледаме по-отблизо кристално чистия прах: Creas (= креатин) означава гръцката дума месо и се съдържа в различни храни. Креатинът е ендогенно и напълно естествено вещество, което се образува от аминокиселините глицин, аргинин и метионин. Но какво отличава най-добрия креатин? Монохидратът се очертава като победител тук. От всички разновидности той се усвоява от тялото ви най-бързо и по този начин оставя своите конкуренти далеч назад. Точно затова ще намерите тази мощна активна съставка в нашия креатин протеин.


Препоръчителен прием: един час преди тренировката. Приемът на креатин след тренировка също може да бъде от полза, тъй като вашата интензивна тренировка стимулира притока на кръв и клетките се снабдяват с активната съставка по-бързо.

В нетренировъчни дни, например, най-добре е да се приема по време на хранене. За да постигнете положителен ефект, трябва да осигурявате на тялото си поне 3 g креатин на ден. 


ПОВЕЧЕ "PEP" С WHEYPEP®

Нашият казеинов протеин съдържа суроватъчен протеин и млечен протеин, както и Wheypep®, хидролизираният изолат на суроватъчен протеин. Патентованият производствен процес гарантира най-високо качество.  Благодарение на висококачествен производствен метод, Wheypep® предлага отличен аминокиселинен профил, ниски нива на лактоза и най-добър вкус. Освен това тялото ви може да усвоява и използва Wheypep® по-бързо.

Body Attack креатин протеин


Тук ще получите информация за продукта като съставки, хранителни факти или съвети за алергии.

Chocolate FlavourStrawberry FlavourVanilla Flavour

122.00лв.
 • Наличности: В наличност
 • Производител: Body Attack
 • Номер: 13

Възможни варианти

Тагове: Creatine , Protein
GDPR
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Декларация за поверителност .