Количка

Добави продукти на стойност над 40 лв и си избери подарък 

Безплатна доставка При поръчки на стойност над 70 лв, до офис на Еконт.

L-Carnitine Liquid 2000 1000ml Body Attack

L-Carnitine Liquid 2000 1000ml Body Attack
Топ фирма Скоро
L-Carnitine Liquid 2000 1000ml Body Attack

L-CARNITINE LIQUID 2000 1000ML

Акценти на продукта:


  1. Висококачествен Carnipure от Lonza ©
  2. 2000 mg L-карнитин на порция
  3. Бързво усвоим
  4. За повече енергия и сила
  5. Забързва енергийния метаболизъм
  6. За изгаряне на натрупаните подкожни мазнини
  7. Оригинален продукт с немско качество


Икона с намалено количество лактоза
Намалена с лактоза
Икона CarnipureTM
CarnipureTM
Произведено в Германия Икона
Произведено в Германия


Body Attack L-Carnitine Liquid 2000 може да бъде идеална добавка за всеки, който не приема достатъчно количество L-Carnitine чрез ежедневната си диета.

Body Attack L-Carnitine Liquid 2000 с витамин С е течен концентрат, който може да се приема преди и  по време на спорт или по време на фазите на диета .
Това е идеалната добавка за всеки, който не приема достатъчно количество L-карнитин чрез ежедневната си диета. Например  за спортисти  , които имат повишен енергиен метаболизъм или които предпочитат въглехидратно-тежка диета и следователно не ядат месо.

Една порция Body Attack L-Carnitine 2000 съдържа  2000 mg L-Carnitine, който носи печат за качество Carnipure. Това представлява висок стандарт за качество на L-карнитин.
В  диетата съзнание които, когато отслабват на нискокалорична диета, приемат само ограничени количества L-карнитин, също могат да се възползват от приемането на Body Attack L-Carnitine 2000.

Какви други ефекти има Body Attack L-Carnitine Liquid 2000?

Body Attack L-Carnitine Liquid 2000 също съдържа водоразтворим витамин С, който може да допринесе за нормалното  функциониране на енергийния метаболизъм Една единична дневна дажба (40 ml) съдържа 480 mg витамин С - което съответства на приблизително 250 г касис или половин килограм киви.

Основните хранителни източници на витамин С се намират в пресните плодове и зеленчуци. Ако те не се съхраняват или обработват правилно (например готвене), значително количество витамини се губят до нула. Ето защо   в ежедневната диета трябва да се въвеждат повече сурови зеленчуци .

За тези, които не обичат да ядат сурови зеленчуци и плодове, Body Attack L-Carnitine Liquid плюс витамин C може да  допълни диетата за да може енергийният метаболизъм да се върне към здравословен, нормален баланс. Витамин С не само е необходим за ново производство на хормони на стреса по време на физическо натоварване, но също така играе роля в защитата на нашите клетки от оксидативен стрес.

Оксидативният стрес и свободните радикали , които могат да отслабят нашите клетки и  имунната система , се произвеждат, когато се извършва повишена мускулна активност, особено в случай на спорт.

Заслужава да се знае: Какво е L-карнитин?

Ние приемаме голяма част от L-карнитина,  витаминоподобното хранително вещество,  чрез ежедневната си диета под формата на месо, риба и млечни продукти.
Това възлиза на прибл. 30 mg на ден при нормална разнообразна диета. Тялото също произвежда около 15 mg L-карнитин всеки ден, предимно в  мускулната тъкан, в сърцето, черния дроб, бъбреците, имунната система  и в  червените кръвни клетки.
L-карнитинът  е свързан с енергийния метаболизъм там  и заедно с други витамини също поема  ключова роля в метаболизма на мазнините .

Тук ще получите информация за продукта като съставки, хранителни факти или съвети за алергии.

CherryOrange

62.00лв.
  • Наличности: Скоро
  • Производител: Body Attack
  • Номер: 145

Възможни варианти

Тагове: L-Carnitine
GDPR
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Декларация за поверителност .