Количка

Добави продукти на стойност над 40 лв и си избери подарък 

Безплатна доставка При поръчки на стойност над 70 лв, до офис на Еконт.

Creatine Muscle Max 250g AllNutrition

Creatine Muscle Max 250g AllNutrition
Creatine Muscle Max 250g AllNutrition
-15 %
Creatine Muscle Max 250g AllNutrition
Creatine Muscle Max 250g AllNutrition
Creatine Muscle Max 250g AllNutrition

Creatine Muscle Max  250g AllNutrition

Акценти на продукта:

 • Най-високо качество МИКРОНИЗИРАН CREATINE  монохидрат
 • Удивително катаболно и анаболно действие
 • Обогатен с таурин
 • Увеличава физическата сила
 • За повече енергия
 • Предназначен за атлети на всички нива


CREATINE MUSCLE MAX е най-висококачественият микронизиран креатин монохидрат, предназначен за всеки трениращ възрастен, независимо от нивото на напредък в тренировката.  Монохидратът е за по-голяма мощност и сила.

CREATINE MUSCLE MAX - Ефекти!


Ефектът от използването на  ALLNUTRITION CREATINE MUSCLE MAX  е да се увеличи физическата ефективност в случай на последователни кратки, много интензивни физически упражнения.

Какво е креатин монохидрат?


Креатин монохидратът  е една от по-безопасните и ефективни добавки на пазара, именно защото са проведени много проучвания върху него, за да се потвърдят неговите ефекти. Креатин монохидратът е най-добрият избор за хора, които използват този вид добавки за първи път.  Има много изследвания, потвърждаващи действието и ефективността на употребата на креатин.

Таурин - свойства!


Тауринът е универсална аминокиселина.  Наред с много други свойства, той намалява нервното напрежение и увеличава умствената и физическата работоспособност, а в мускулите противодейства на окислителните процеси, които се случват след тренировка.  Съставът на ALLNUTRITION Creatine Muscle Max е обогатен с оптималната порция таурин.


Креатинът е една от най-безопасните и най-добре проучени добавки на пазара.  Той се среща естествено в храната, особено в говеждото.  За съжаление тези количества са твърде малки, за да се използва пълният потенциал на креатина.  Креатин Мускул Макс може успешно да се използва през периода на изграждане на маса, сила, издръжливост или редукция.  Креатинът има много широк спектър на действие.

Състав: без аромат:  90% креатин монохидрат, 10% таурин.

 

Препоръчителен прием: Една порция на ден. Една порция е 3 g от продукта, разтворен в 300 ml вода или сок.  В тренировъчни дни: една порция преди тренировка.  В нетренировъчни дни: една порция сутрин на гладно.

 

Активни съставки:

Порция

3g

Брой порции в опаковката

83

Пакет

250гр

СЪСТАВКИ

Креатин мускул Макс

Съдържанието на една порция

вкл.

Креатин монохидрат

2700 mg

- включително креатин

2376 mg

Таурин

300 mg

 

Не чакай, остават:
Дена
Часа
Мин.
Сек.
19.55лв.
23.00лв.
 • Наличности: В наличност
 • Производител: AllNutrition
 • Номер: 74

Възможни варианти

Тагове: Creatine
GDPR
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Декларация за поверителност .