Количка

Добави продукти на стойност над 40 лв и си избери подарък 

Безплатна доставка При поръчки на стойност над 50 лв, до офис на Еконт.

ATP TOR® - 30 Caps Body Attack

ATP TOR® - 30 Caps Body Attack
ATP TOR® - 30 Caps Body Attack
Топ фирма
ATP TOR® - 30 Caps Body Attack
ATP TOR® - 30 Caps Body Attack
ATP TOR® - 30 Caps Body Attack

ATP TOR® - 30 Caps Body Attack

Акценти на продукта:

  1. Клинично патентована валидирана формула
  2. За по-голямо увеличение на мощността
  3. Насърчава циркулацията на кръвта в мускулите
  4. Оригинален продукт с немско качество


   Богата на протеини Икона
Богат на протеини
  Икона без ГМО
   Без ГМО 
Икона ATP TOR
   ATP TOR
Икона без аспартам
   Без аспартам
  Произведено в Германия Икона
  Произведено в Германия
 Икона на проучванията
         Проучвания


ATP TOR ®  от Body Attack използва патентована, клинично валидирана формула, която е  специално разработена за спортисти, които се стремят да постигнат увеличаване на мощността.


Body Attack ATP TOR ®  доставя аденозин 5-трифосфат, който е специална форма на аденозин трифосфат, наричан още накратко АТФ.ATP TOR ®  се получава от енергийните носители (въглехидрати, протеини, мазнини и креатин) и е достъпен за тялото като така наречената енергийна валута. АТФ може да се съхранява само в ограничена степен в мускулната система. Ако тялото не разполага с достатъчно АТФ, не са възможни интензивни физически заряди от тялото. Съответно АТФ трябва да се произвежда постоянно от енергийните носители или да се подава отвън.


С Body Attack ATP TOR ®  ATP може да бъде предоставен на тялото за кратко време, например за интензивна тренировка. Body Attack ATP TOR ®  съдържа патентованата формула PEAK ATP ® , която може да се абсорбира особено добре от тялото и може да повиши нивото на ATP и индиректно да  поддържа  и  произвежда ATP в мускулните клетки.


ATP TOR ®  - Повече мощ и темпо в тренировките за силова скорост
ATP TOR ® индиректно подпомага производството на АТФ в мускулните клетки. Според научни изследвания АТФ регулира притока на калций и глюкоза. Тези две хранителни вещества активират анаболни сигнали в мускулните клетки, които от своя страна стимулират производството на АТФ в мускулния енергиен метаболизъм, като по този начин карат мускулите да получават повече гориво и по този начин повече енергия и сила за тренировката.Въздействието на приемането на АТФ за развитието на мощността е изследвано като част от проучване *. Учените са успели да определят следните резултати: групата, която е взела АТФ, е успяла да постигне увеличение на мощността с 55,3 кг, а групата на плацебо, за разлика от това, само 22,4 кг. Следователно може да се наблюдава увеличаване на мощността за тези спортисти, които по време на проучването са приемали дневна доза от 400 mg ATP.ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩ ATP TOR?

ATP TOR ®  е подходящ както за начинаещи, така и за професионални спортисти.
  • За спортисти, които се стремят към подобрено развитие на силата.
  • За лекоатлети или атлети за сила и издръжливост, които желаят да подобрят силата в краката си.
  • Силовите спортисти и бойните спортисти могат да получат сила с ATP TOR ® .


ATP TOR ®  насърчава циркулацията на кръвта в мускулите
Проучванията проведени при млади мъже в обучение, потвърждават, че приемането на ATP насърчава циркулацията на кръвта в мускулите.


Чрез признаването, че ATP TOR ®  е активен както вътре, така и извън клетките на тялото, беше демонстрирано освен това, че ATP TOR ®  също се образува в коронарните артерии. Това се случва особено когато има недостиг на кислород и хранителни вещества в клетките на тялото. Тогава кръвоносните съдове започват да се разширяват веднага след като аденозинът се освободи в артериите. В резултат на това формиране на ATP TOR ®, циркулацията на кръвта се увеличава в цялото тяло. За повече молекули кислород могат да се движат през кръвоносните съдове, в резултат на което клетките на тялото незабавно се доставят в случай на дефицит. Това от своя страна носи предимството, че клетките на тялото отново могат да бъдат снабдени с достатъчно енергия. Защото без кислород клетките на тялото не могат да образуват никаква енергия.

Това от своя страна разкри още един важен механизъм в тялото. Защото в спорта, и особено по време на кратки и интензивни упражнения, в мускулните клетки бързо се появява липса на кислород. Но трансферът на кислород и неговото подаване могат да бъдат подобрени чрез достатъчен приток на ATP TOR ® .

Тук ще получите информация за продукта като съставки, хранителни факти или съвети за алергии.

Body Attack ATP TOR® - 30 Caps

49.00лв.
  • Наличности: В наличност
  • Производител: Body Attack
  • Номер: 63
Тагове: creatine
GDPR
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Декларация за поверителност .

Newsletter

* Имейл: