Количка

Добави продукти на стойност над 40 лв и си избери подарък 

Безплатна доставка При поръчки на стойност над 50 лв, до офис на Еконт.

AAKG 1100 Xtra Caps 120 caps AllNutrition

AAKG 1100 Xtra Caps 120 caps AllNutrition
AAKG 1100 Xtra Caps 120 caps AllNutrition
AAKG 1100 Xtra Caps 120 caps AllNutrition
AAKG 1100 Xtra Caps 120 caps AllNutrition
AAKG 1100 Xtra Caps 120 caps AllNutrition
AAKG 1100 Xtra Caps 120 caps AllNutrition
AAKG 1100 Xtra Caps 120 caps AllNutrition

AAKG 1100 XTRACAPS

Акценти на продукта:


  • НАЙ-ВИСОКОТО КАЧЕСТВО AAKG (АРГИНИН АЛФАКЕТОГЛУТАРАТ) В КАПСУЛИТЕ
  • СТИМУЛИРА ИМУННАТА СИСТЕМА И СЕ ПРЕПОРЪЧВА ПРИ ЧЕСТИ И ТЕЖКИ ВИРУСНИ ИНФЕКЦИИ
  • ПО-ДОБРО ОКСИГЕНИРАНЕ И ХРАНЕНЕ НА МУСКУЛНАТА ТЪКАН
  • ВИСОКА АНАБОЛНА И АНТИКАТАБОЛНА ДЕЙНОСТ
  • ПОДОБРЯВА РЕГЕНЕРАЦИЯТА
  • УВЕЛИЧАВА МУСКУЛНАТА МАСА

AAKG 1100 XTRA CAPS  е ефикасен продукт, съдържащ най-висококачествения аргинин алфа-кетоглутарат, таурин и витамин В1.

L-аргинин алфа-кетоглутарат (AAKG)  е хранително вещество, което има пряко въздействие върху образуването на съединения в тялото, които влияят върху изграждането на мускулна маса. L-аргининът е основна аминокиселина за организма.  Той участва в образуването на азотен оксид (NO), който влияе на вазодилатацията (вазодилатация), осигурявайки адекватно кръвоснабдяване, оксигенация и подхранване на мускулната тъкан.  В научни изследвания аргинин алфа-кетоглутарат е показал антикатаболен и проанаболен ефект и също е повлиял секрецията на хормони като инсулин, IGF-1 (инсулиноподобен растежен фактор) или соматотропин (растежен хормон).

Тауринът съдържаща сяра непротеинова аминокиселина със специфична физиологична роля.  Богат е в животински и човешки тъкани, главно в скелетните мускули, мозъка и сърцето.  Човешкото тяло има способността да синтезира това съединение от други аминокиселини (метионин и цистеин), но някои източници предполагат, че ендогенният синтез може да не покрие напълно търсенето на тази аминокиселина.  Тауринът, в сътрудничество с инсулина, допълва действието на аргинин, регулира водно-електролитния баланс, действа като невротрансмитер и невромодулатор, а също така подобрява функционирането на кръвоносната система и има антиоксидантен потенциал.  Той също така участва в синтеза на жлъчни киселини, така че косвено влияе върху храносмилането на храната. Съставките на продукта показват антикатаболни и проанаболни ефекти и подобряват регенерацията.

Витамин В1  е от съществено значение в процеса на дишане на тъканите, влияе върху правилното функциониране на мускулите и функционирането на нервната система.

Състав:  99% аргинин алфа-кетоглутарат, 1% таурин, тиамин - витамин В1, желатинова обвивка на капсулата.

Препоръчителен прием: Препоръчва се от 1 до 2 порции дневно. В тренировъчни дни една порция преди и след тренировка.  В почивните дни една порция сутрин след събуждане.  Една порция е равна на 4 капсули.  
Продуктът не може да се използва като заместител на разнообразното хранене, той е предназначен предимно за хора, които тренират.  Не превишавайте препоръчителната дневна доза.  Внимание!  Винаги затваряйте опаковката след употреба.  Съхранявайте на сухо и хладно място, недостъпно за малки деца.

Активни съставки:
Порция4 капачка
Брой порции в опаковкататридесет
Пакет120 капсули
КОМПОНЕНТИAAKG 1100 XtraCaps
Съдържанието на една порциявкл. RWS *
AAKG4355,2 mg
Таурин44 mg
Витамин В10,8 mg73%

*% от референтната стойност на хранителните вещества

31.00лв.
  • Наличности: В наличност
  • Производител: AllNutrition
  • Номер: 138
Тагове: AAKG
GDPR
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Декларация за поверителност .

Newsletter

* Имейл: