Количка

Добре дошли в обновеният сайт Fitzone.bg v2.0. Всички регистрирани потребители спокойно могат да ползват акаунтите си. Ако имате проблем или въпроси може да се свържете с нас от формата за контакти. Благодарим, приятно сърфиране :)

Taurine 250g AllNutrition

Taurine 250g AllNutrition
-20 %
Taurine 250g AllNutrition

TAURINE BODY SUPPORT 250 g

Акценти на продукта:

  • Специално разработена формула таурин на прах
  • Подпомага растежа на мускулите
  • Увеличава протеиновия синтез
  • Антикатаболно действие
  • Намалява умората
  • Помага за бързата регенерация на мускулите след физическо натоварване
  • Оригинален продукт от ALLNUTRITION
TAURINE BODY SUPPORT  е продукт на основата на тауриновата аминокиселина с добавка на витамин С.Taurine е непротеинова аминокиселина, съдържаща сяра със специфична физиологична роля.  Богат е в животински и човешки тъкани, главно в скелетните мускули, мозъка и сърцето.  Човешкото тяло има способността да синтезира това съединение от други аминокиселини (метионин и цистеин), но някои източници предполагат, че ендогенният синтез може да не покрие напълно търсенето на тази аминокиселина.

Тауринът влияе върху нивото на калций в клетките, отговаря за осморегулацията (регулиране на нивото и концентрацията на електролити и органични киселини, воден и електролитен баланс), а също така действа като невротрансмитер и невромодулатор. Има антиоксидантно действие.  Той също така участва в синтеза на жлъчни киселини, така че косвено влияе върху храносмилането на храната.  Добавянето на таурин се препоръчва за хора, които са физически и психически активни, особено за спортисти около тренировките.


Витамин С - аскорбинова киселина - е органично химично съединение от групата на ненаситените полихидрокси алкохоли.  Витамин С има редица изключително важни функции в организма, въпреки че е известен преди всичко като средство за положително въздействие върху функционирането на имунната система.  Витамин С е най-известният антиоксидант.  Благодарение на своите антиоксидантни свойства, той играе защитна роля в организма.

Освен това, витамин С стимулира производството на колаген, за да осигури правилното функциониране на кръвоносните съдове, костите, хрущялите, венците, кожата и зъбите.  Освен това допринася за поддържането на правилния енергиен метаболизъм, помага за правилното функциониране на нервната система, спомага за поддържането на нормални психологически функции, помага за защита на клетките от оксидативен стрес и намалява чувството на умора и умора.  Витамин С също помага за регенериране на намалената форма на витамин Е и увеличава усвояването на желязо.

Taurine 250g  е предназначена за всички физически и психически активни хора.

Състав: 99% таурин, витамин С.

Препоръчителен прием: От 1 до 2 порции на ден. Една порция е 3g от продукта, разтворен в 200ml вода или сок.  В тренировъчни дни: една порция преди тренировка и една порция след тренировка.  В нетренировъчни дни: една порция сутрин на гладно.  Коментари: Продуктът не може да се използва като заместител на разнообразното хранене, той е предназначен предимно за хора, които тренират.  Не превишавайте препоръчителната дневна доза.  Винаги затваряйте опаковката след употреба.  Съхранявайте на сухо и хладно място, недостъпно за малки деца.
Активни съставки:
Порция3g
Брой порции в опаковката83
Пакет250гр
КОМПОНЕНТИПодпомагане на тялото от таурин
Съдържанието на една порциявкл.
таурин2970 mg
витамин Ц30 mg
Не чакай, остават:
Дена
Часа
Мин.
Сек.
7.20лв.
9.00лв.
  • Наличности: В наличност
  • Производител: AllNutrition
  • Номер: 136
Тагове: Taurine
GDPR
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Декларация за поверителност .