Количка

Добави продукти на стойност над 40 лв и си избери подарък 

Безплатна доставка При поръчки на стойност над 70 лв, до офис на Еконт.

BCAA 2:1:1 1000 Xtra Caps 180 caps. AllNutrition

BCAA 2:1:1 1000 Xtra Caps 180 caps. AllNutrition
BCAA 2:1:1 1000 Xtra Caps 180 caps. AllNutrition
-20 %
BCAA 2:1:1 1000 Xtra Caps 180 caps. AllNutrition
BCAA 2:1:1 1000 Xtra Caps 180 caps. AllNutrition
BCAA 2:1:1 1000 Xtra Caps 180 caps. AllNutrition

BCAA 2:1:1 1000  Xtra Caps 180 caps.  AllNutrition

Акценти на продукта:

 • 6000MG BCAA НА ДОЗА
 • ПОВИШАВА СИНТЕЗА НА ПРОТЕИНИ ПРЕДИ И СЛЕД ТРЕНИРОВКА
 • ЗАБЪРЗВА МЕТАБОЛИЗМА
 • ЗА ПО-БЪРЗА РЕГЕНЕРАЦИЯ НА МУСКУЛИТЕ
 • ОРИГИНАЛЕН ПРОДУКТ НА ALLNUTRITIONКомбинацията от левцин, изолевцин и валин в съотношение 2: 1: 1 е ключът към ефективната регенерация след тренировка, намаляване на катаболизма по време на тренировка и изграждане на чиста мускулна маса.

BCAA 2: 1: 1 трябва да се използва, както по време на периода на редукция, така и по време на масовото изграждане на мускулна маса. Съотношението на аминокиселините 2: 1: 1 е оптимално за нашето тяло и гарантира най-доброто използване както на анаболен, така и на антикатаболен потенциал на добавките с аминокиселини с разклонена верига.

Левцин - се счита за една от най-важните аминокиселини за организма на спортиста. Той влияе върху секрецията на анаболни хормони като инсулин, а също и върху специфични кинази (mTOR), като по този начин инициира синтеза на мускулни протеини и скоростта на този процес.  Левцинът също има положителен ефект върху процеса на намаляване на телесните мазнини, допринасяйки за подобряване на телесния състав.  Тази аминокиселина е универсално приложима във всички спортове, независимо от нивото на напредък.  Без точното количество на тази аминокиселина, процесът на синтез на мускулни протеини е много по-бавен.Валин - предпазва мускулните клетки от катаболизъм и след това увеличава темпото на възстановителните процеси.
Валинът също влияе върху нивото и връзката на невротрансмитерите, което има леко стимулиращ ефект (отлага умората по време на тренировка). Валинът има и хепатопротективен ефект (защитава черния дроб).Изолевцин  - участва в процеса на протеинов синтез, отговаря за инхибирането на катаболните реакции и стимулира регенеративните процеси в нашето тяло. Изолевцинът може да медиира трансформацията на глюкозата в естествена енергия и да регулира нивата на кръвната захар. Тази аминокиселина подпомага регенерацията на тъканите и мускулните влакна.


Състав:  100% BCAA (50% l-левцин, 25% l-валин, 25% l-изолевцин), желатинова обвивка на капсулата.

От 1 до 2 порции на ден. Една порция е 6 капсули.

В тренировъчни дни: една порция преди тренировка и една порция след тренировка.

В нетренировъчни дни: една порция сутрин на гладно.

Продуктът не може да се използва като заместител на разнообразното хранене, той е предназначен предимно за хора, които тренират.  Не превишавайте препоръчителната дневна доза.  Внимание!  Винаги затваряйте опаковката след употреба.  Съхранявайте на сухо и хладно място, недостъпно за малки деца.
Активни съставки:
Порция6 кап.
Брой порции в опаковкататридесет
Пакет180 капсули
СЪСТАВКИBCAA 2: 1: 1 1000 XtraCaps
Съдържанието на една порциявкл.
BCAA:6000 mg
L-левцин3000 mg
L-валин1500 mg
L-изолевцин1500 mg


Не чакай, остават:
Дена
Часа
Мин.
Сек.
20.00лв.
25.00лв.
 • Наличности: В наличност
 • Производител: AllNutrition
 • Номер: 31
Тагове: bcaa
GDPR
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Декларация за поверителност .