Количка

Добре дошли в обновеният сайт Fitzone.bg v2.0. Всички регистрирани потребители спокойно могат да ползват акаунтите си. Ако имате проблем или въпроси може да се свържете с нас от формата за контакти. Благодарим, приятно сърфиране :)

AAKG 1100 Xtra Caps 120 caps AllNutrition

AAKG 1100 Xtra Caps 120 caps AllNutrition
AAKG 1100 Xtra Caps 120 caps AllNutrition
-20 %
AAKG 1100 Xtra Caps 120 caps AllNutrition
AAKG 1100 Xtra Caps 120 caps AllNutrition
AAKG 1100 Xtra Caps 120 caps AllNutrition

AAKG 1100 XTRACAPS

Акценти на продукта:


  • НАЙ-ВИСОКОТО КАЧЕСТВО AAKG (АРГИНИН АЛФАКЕТОГЛУТАРАТ) В КАПСУЛИТЕ
  • СТИМУЛИРА ИМУННАТА СИСТЕМА И СЕ ПРЕПОРЪЧВА ПРИ ЧЕСТИ И ТЕЖКИ ВИРУСНИ ИНФЕКЦИИ
  • ПО-ДОБРО ОКСИГЕНИРАНЕ И ХРАНЕНЕ НА МУСКУЛНАТА ТЪКАН
  • ВИСОКА АНАБОЛНА И АНТИКАТАБОЛНА ДЕЙНОСТ
  • ПОДОБРЯВА РЕГЕНЕРАЦИЯТА
  • УВЕЛИЧАВА МУСКУЛНАТА МАСА

AAKG 1100 XTRA CAPS  е ефикасен продукт, съдържащ най-висококачествения аргинин алфа-кетоглутарат, таурин и витамин В1.

L-аргинин алфа-кетоглутарат (AAKG)  е хранително вещество, което има пряко въздействие върху образуването на съединения в тялото, които влияят върху изграждането на мускулна маса. L-аргининът е основна аминокиселина за организма.  Той участва в образуването на азотен оксид (NO), който влияе на вазодилатацията (вазодилатация), осигурявайки адекватно кръвоснабдяване, оксигенация и подхранване на мускулната тъкан.  В научни изследвания аргинин алфа-кетоглутарат е показал антикатаболен и проанаболен ефект и също е повлиял секрецията на хормони като инсулин, IGF-1 (инсулиноподобен растежен фактор) или соматотропин (растежен хормон).
Тауринът съдържаща сяра непротеинова аминокиселина със специфична физиологична роля.  Богат е в животински и човешки тъкани, главно в скелетните мускули, мозъка и сърцето.  Човешкото тяло има способността да синтезира това съединение от други аминокиселини (метионин и цистеин), но някои източници предполагат, че ендогенният синтез може да не покрие напълно търсенето на тази аминокиселина.  Тауринът, в сътрудничество с инсулина, допълва действието на аргинин, регулира водно-електролитния баланс, действа като невротрансмитер и невромодулатор, а също така подобрява функционирането на кръвоносната система и има антиоксидантен потенциал.  Той също така участва в синтеза на жлъчни киселини, така че косвено влияе върху храносмилането на храната. Съставките на продукта показват антикатаболни и проанаболни ефекти и подобряват регенерацията.Витамин В1  е от съществено значение в процеса на дишане на тъканите, влияе върху правилното функциониране на мускулите и функционирането на нервната система.Състав:  99% аргинин алфа-кетоглутарат, 1% таурин, тиамин - витамин В1, желатинова обвивка на капсулата.

Препоръчва се от 1 до 2 порции дневно. В тренировъчни дни една порция преди и след тренировка.  В почивните дни една порция сутрин след събуждане.  Една порция е равна на 4 капсули.  
Продуктът не може да се използва като заместител на разнообразното хранене, той е предназначен предимно за хора, които тренират.  Не превишавайте препоръчителната дневна доза.  Внимание!  Винаги затваряйте опаковката след употреба.  Съхранявайте на сухо и хладно място, недостъпно за малки деца.

Активни съставки:
Порция4 капачка
Брой порции в опаковкататридесет
Пакет120 капсули
КОМПОНЕНТИAAKG 1100 XtraCaps
Съдържанието на една порциявкл. RWS *
AAKG4355,2 mg
Таурин44 mg
Витамин В10,8 mg73%

*% от референтната стойност на хранителните вещества

Не чакай, остават:
Дена
Часа
Мин.
Сек.
21.60лв.
27.00лв.
  • Наличности: В наличност
  • Производител: AllNutrition
  • Номер: 138
Тагове: AAKG
GDPR
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Декларация за поверителност .