Количка

Добави продукти на стойност над 40 лв и си избери подарък 

Безплатна доставка При поръчки на стойност над 50 лв, до офис на Еконт.

100% Creatine Monohydrate 500g. Vitalab

100% Creatine Monohydrate 500g. Vitalab
100% Creatine Monohydrate 500g. Vitalab
100% Creatine Monohydrate 500g. Vitalab
100% Creatine Monohydrate 500g. Vitalab
100% Creatine Monohydrate 500g. Vitalab

100% Creatine Monohydrate 500g. Vitalab

Акценти на продукта: 


- Чиста микронизирана формула креатин монохидрат под формата на прах

- За покачване на мускулната маса

- Намалява чувството на умора

- Мощен ефект на действие

- Оригинален продукт от Vita Lab

 

Използването на креатин монохидрат е доказано в експерименти и опит за увеличаване на мускулната маса.

По-бързото възстановяване и увеличаването на силата позволяват по-интензивни и по-дълги тренировки, което стимулира анаболните процеси.

Употребата на креатин може значително да увеличи мускулната маса за кратко време, до един инч. Постигнатите резултати се поддържат с подходящо обучение и хранене.

Популярността на креатин монохидрат се дължи на безпрецедентния му ефект сред хранителните добавки. Няма друга добавка, която да има толкова забележим и видим ефект върху развитието като креатин монохидрат - включително новите „модерни“ креатини. Неговата ефективност и безопасност са подкрепени от десетки изследвания през годините. Това е безопасна активна съставка без допинг, която всеки може да използва.

 

Какво е креатин?

Креатинът е аминокиселина, съставена от аминокиселините глицин, аргинин и метионин . Той естествено присъства в организма под формата на свободен креатин и креатин фосфат. Повечето се намират в скелетните мускули, около 95%, а останалите се съхраняват в сърцето, мозъка и тестисите. Нормалната дневна нужда от креатин за 80-100 кг човек е 2-3 грама / ден.

 

Какво е 100% креатин монохидрат?

Името креатин монохидрат идва от факта, че молекула вода е прикрепена към молекула креатин. Това беше първата творческа информация, за която беше показано, че има ефект за повишаване на мускулите и силата и в резултат на това тя е най-изследваната и поддържана форма на функция днес. Той дава страхотни резултати на повечето потребители и се понася главно в микронизирана форма, обикновено добре поносима. В някои случаи немикронизираните форми причиняват стомашни оплаквания и диария. В допълнение, монохидратът е най -евтината форма на креатин на сегашния пазар. 100% означава преди продукта, че производителят е използвал само креатин монохидрат за производството на продукта, т.е. не съдържа никакви други активни съставки.

 

Въздействие

Приемането му може значително да увеличи спортните ви постижения. Особено подходящ е за краткотрайни натоварвания, които изискват сила и интензивност, като тренировки с тежести. Друг благоприятен ефект е, че регулира нивата на кръвната захар и повишава инсулиновата чувствителност.

 

Креатин монохидрат свързва много вода. Всеки прием на грам въглехидрати е допълнително 4 грама вода. Ето защо трябва да пиете много вода (течности) по време на вашето творческо лечение. Най-малко 2-4 литра на ден. Тази вода позволява на мускулите да станат анаболни - тоест да изградят тялото.

По време на приема, мускулните клетки по-ефективно включват протеините. Ето защо е препоръчително да използвате по -големи количества и по -висококачествени протеини по време на курса за творчество. Протеин с висок дял на аминокиселини със свързана верига ( BCAA ) (изолевцин, левцин и валин) е добър. Такива са 100% суроватъчен протеин и яйчен белтък.

Тялото отделя излишния креатин в урината през бъбреците. Приемането на по -високи дози от препоръчителните натоварва бъбреците. Ако имате проблеми с бъбреците, говорете с Вашия лекар, преди да приемете креатин. При нефрит терапията с креатин трябва незабавно да бъде спряна! Ако вземате урина или кръвен тест по време на лечение с креатин, кажете на Вашия лекар за по -високия прием на протеини и креатин, тъй като това ще промени резултатите от теста.

В края на режима с креатин, тялото бавно се освобождава от задържаната вода (особено ако лицето спре да приема въглехидрати), така че има леко намаляване на телесното тегло. За да се предотврати това, е препоръчително да се вземат антикатаболни (анти-мускулни разграждащи се) вещества в края на курса за творчество : HMB, CLA , BCAA , по-високи дози WPC, антикатаболично гориво, OKG, AKG гориво и др.

Информация за храненето и дозировката:

Една порция: 1 чаена лъжичка (5 г)

 

Дневна доза: 2 чаени лъжички (10 g)

 

Всяко саше съдържа 100 порции, еквивалентни на 50 дневни дози.

 

В 100 Г ПРОДУКТ  В ЕДНА ПОРЦИЯ (5 G)    ДНЕВНА ДОЗА (10 G)

Креатин монохидрат      100 гр           5000 mg       10 000 mg

- от които креатин           87.92 гр        4 396 mg      8,792 mg

Състав: 100% микронизиран креатин монохидрат.

61.00лв.
  • Наличности: В наличност
  • Производител: VitaLab
  • Номер: 132
Тагове: Creatine , Monohydrate
GDPR
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето преживяване при сърфиране и функционалността на нашия сайт. Декларация за поверителност .

Newsletter

* Имейл: